Promenera på löpband med hund?

Precious          https://bereader.se/ 
Medlem 2003-04-28#118 juni 2009 av PreciousJa…. Re: Perfekt som tilläggsträning
Man sätter ju ändå inte hunden på bandet när guy är iväg och jobbar. Så istället för att låta han skutta där medans guy själv sitter på soffan kan guy väl ge sig ut i friska luften.
Visst är guy skittrött efter jobbet, men det är inte hundens fel och man har faktiskt ett stort ansvar som hundägare….O just för att kunna ta sitt ansvar är det ju helt perfekt att hunden kan få mer motion än vad matte/husse orkar med i mörkret efter massa på jobbet !!

Svara på detta inlägg

X Of Me
Medlem 2007-06-29#128 juni 2009 av X Of MeVa? Re: Promenera på löpband med hund?
Ingen hundägare klarar att motionera en medelstor until stor hund utan löparband, det trodde jag alla förstått vid det här laget. Vill du ha en vältrimmad hund och tid över för ditt eget liv, skaffa löpband (räcker med ett promenadband <10 km/tim). Detta skall inte ersätta en enda promenad, det skall vara en utökning.Du är väl ironisk nu??Svara på detta inlägg

z_z_*Lokes matte*
Medlem 2009-03-04#138 juni 2009 av z_z_*Lokes matte*… Re: Tokigt
Nej summary.
För har guy tid att gå på ett urtråkigt löpband, kan man väl likaväl ha tid att ta en härlig promenad utomhus?Japp och har man inte tid att gå ut på promenad och ist tar den snabba vägen som löpband bör man snabbt se sig om och skaffa nåt annat djur, då blir en sköldpadda eller hamster bättre.Svara på detta inlägg

z_Anki
Medlem 2006-12-18#148 juni 2009 av z_AnkiRe: Promenera på löpband med hund? Re: Promenera på löpband med hund?
Ingen hundägare klarar att motionera en medelstor till stor hund utan löparband, det trodde jag alla förstått vid det här laget. Vill du ha en vältrimmad hund och tid över för ditt eget liv, skaffa löpband (räcker med ett promenadband <10 km/tim). Detta skall inte ersätta en enda promenad, det skall vara en utökning. Menar du verkligen allvar???Svara på detta inlägg

z_Meduzan
Medlem 2005-08-13#158 juni 2009 av z_MeduzanRe: Ja Ja….
…O simply för att kunna ta sitt ansvar är det ju helt perfekt att hunden kan få mer movement än vad matte/husse orkar med i mörkret efter massa på jobbet !!

Ja det är ju bättre än inget.Svara på detta inlägg

Flisan och Ludde
Medlem 2005-07-14#168 juni 2009 av Flisan och LuddeRe: Promenera på löpband med hund?Det kan ju vara så att man har en skada så man inte KAN gå ut så mycket med hunden men ändå vill ge den movement. Då kan det väl vara bra med löpband. Annars har jag svårt att tänka mig varför guy ska ha det.Svara på detta inlägg

Precious
Medlem 2003-04-28#178 juni 2009 av PreciousDen ska ju egentligen inte ersätta…. Re: Ja
Ja det är ju bättre än inget….Varken träning eller promenader – utan vara ett komplement då tiden och orken inte finns.
ELLER när hunden inte kan belastas med vanliga promenader p.G.A skada/operation.

Min ena hund simmar på hundsim en gång i veckan vinterhalvåret – just för att komplettera annan träning och aktivering. Ser inget konstigt med att guy ev. Skulle göra det med ett löpband o skulle inte tveka en sekund att skaffa en om jag bara hade utrymme för det i mitt hem!!

Svara på detta inlägg

Fasanmissil
Medlem 2001-10-04#188 juni 2009 av FasanmissilMen jisses. Re: Promenera på löpband med hund?
Ingen hundägare klarar att motionera en medelstor till stor hund utan löparband, det trodde jag alla förstått vid det här laget. Vill du ha en vältrimmad hund och tid över för ditt eget liv, skaffa löpband (räcker med ett promenadband <10 km/tim). Detta skall inte ersätta en enda promenad, det skall vara en utökning.Tänka sig vad lite Du vet om hundträning i så fall;)

Av alla märkliga inlägg Du gjort sista tiden så tog detta iaf priset.
Svara på detta inlägg

z_Malamute Akela
Medlem 2003-12-17#198 juni 2009 av z_Malamute AkelaBara vid skadorAnser att det bara ska används som rehabilitering efter skador, operationer m.M…..

Aldrig annars…Det handlar inte bara om att ge en hund motion, den behöver även komma ut o andas frisk luft och få röra på sig ute…

Orkar guy inte ge sin hund det så borde guy överväga om man ska ha hund eller inte. Detta som dåligt väder, mörker, jobbar mkt osv är bara en dålig ursäkt för att man är lat.

Den tiden guy ställer hunden på löpbandet….Gå ut istället !

Svara på detta inlägg

z_Malamute Akela
Medlem 2003-12-17#208 juni 2009 av z_Malamute AkelaRe: Perfekt som tilläggsträning Re: Perfekt som tilläggsträning
Man sätter ju ändå inte hunden på bandet när man är iväg och jobbar. Så istället för att låta han skutta där medans man själv sitter på soffan kan guy väl ge sig ut i friska luften.
Visst är guy skittrött efter jobbet, guys det är inte hundens fel och guy har faktiskt ett stort ansvar som hundägare.Svara på detta inläggSida 2 av 1012345. . .10

 

Liknande diskussioner:Tråd startadSenaste svarVart promenera med hunden i huddinge? [1]15 okt: hund929216 okt: AnneliHund som vägrar promenera [6]8 jan: Frallis23 jan: SilverholmTråkigt att promenera [5]3 mar: Evravon4 mar: KallaLöpband för stora hundar? [0]24 dec: CharGillar inte att promenera, är jag den enda? [30]eleven dec: Woofer12 dec: BovvenMin “valp” vill inte promenera . .. [10]21 nov: LinaåBilly22 nov: LinaåBillyHur långt vågar jag promenera ? 6 månader [11]22 apr: Lovly23 apr: Jeanette82Löpband until stora hundar [13]14 feb: z_MissJ15 feb: z_MissJAtt promenera med mera med flera (två) hundar [35]10 feb: Igges-matte12 feb: X Of MeMycket jobbigare att promenera på vintern :/ [26]10 dec: Ve_mo_na10 dec: Ve_mo_na

 

 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTERHundannonserKennelsidaVerksamhetssidaInfo om tjänsterVOVVE.NETOm Vovve.NetKontakta ossAnnonsera på Vovve.NetVarumärket “Vovve”FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

Leave a comment

Your email address will not be published.