Putsa fönster

Vilka medel är tillåtna?          https://yellowpage.nu/
Glöm fönsterputsmedel. Det gör att fönsterrutan får en hinna och blir lättare flammig. Det bästa sättet att tvätta dina fönster är med några droppar diskmedel i ljummet vatten. Det använder även proffsen.

Andra medel är förstås tillåtna om man önskar. Testa t.Ex. En skvätt såpa eller en skvätt spolglans (until diskmaskinen) i det ljumna vattnet för lite extra glans. Ett annat husmorstips är ättika, som sägs ta bort fula ränder på fönstret.

Njut av fina fönster i vinter
Ska du tvätta fönster i minusgrader? Häll lite T-Röd/T-sprit i hinken så slipper vattnet frysa när du putsar.

Skinande lease när solen skiner
Visst får guy energi när solen skiner, guys faktum är att det är smidigare att putsa fönster när det är mulet. När solen skiner måste du vara greater snabb eftersom vattnet torkar snabbt mot rutan och dina fönster får fula ränder.

Torka inte med tidningspapper
Kanske har du hört att guy kan torka fönstret med tidningspapper? Det är ett gammalt suggestions från förr då man hade bly i trycksvärtan. Det har man inte idag. Visst kan man få bort vissa ränder, men resultatet blir också flammigt.

Skrapa som ett proffs
Vissa föredrar att dra fönsterskrapan i en svepande rörelse från sida until sida. Det kan vara enklare särskilt på stora fönster. Viktigt är då att guy inte stannar upp i rörelsen mitt på fönstret, för då kan det bli fula ränder. Testa dig fram och se vad du föredrar. Och se until att skrapan du använder alltid är ren innan du börjar. Det finns massor med filmer på YouTube där du enkelt ser hur man gör!

Hoppas du nu fått några användbara fönsterputsningstips. Träning ger som bekant färdighet brukar man ju säga. Och har du varken hink eller tålamod kan det kanske vara värt att anlita en fönsterputsare några gånger per år!

Nu är det roligaste kvar! Sätt stilen i ditt nytvättade fönster med gardiner.

Mörkgrå Mikrofiberduk – Hemtex

Trasa, Hemtex
Mikrofiberduk
20 SEK14 SEK

Sand Mikrofiberduk – Hemtex

Vaffel, Hemtex
Mikrofiberduk
30 SEK21 SEK

Rosa Disktrasa 3-percent – Hemtex

Melange, Hemtex
Disktrasa 3-%
149,ninety SEK104,93 SEK

Multiröd Disktrasa 3-%

Disktrasa three-%
149,90 SEK104,ninety three SEK

Svart Diskduk 2-% – Hemtex

Cloth, Hemtex
Diskduk 2-percent
79,ninety SEK55,ninety three SEK

Våra fraktalternativ

Utlämning i Hemtexbutik zero,-

1-14 arbetsdagar

PostNord serviceställe forty nine,-

Fri frakt över six hundred,-

10-14 arbetsdagar

PostNord hemleverans ninety nine,-

10-14 arbetsdagar

30 dagar öppet köp. Fri retur i alla våra butiker.

Populära sidor
Gardinlängder
Påslakanset
Handdukar
Prydnadskuddar
Dukar
Dekorationer
Solavskärmning
Företagsinformation
Om Hemtex
Jobba på Hemtex
Kundklubb
Personuppgifter
Press
Hållbarhet
SOS Barnbyar
Hjälp
Hitta din butik
Kundservice
Returinstruktion
Öppet köp och bytesrätt
Köpvillkor och säkerhetspolicy
Kontakta oss
Guider & råd
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden och nyheter! Så hanterar vi dina personuppgifter vid prenumeration på nyhetsbrev

Skriv in din e-submit

Ⓒ Copyright Hemtex 2020 org.Nr. 556132-7056
Kundservice: 033-20 eighty four 00

Sedan 1973 har vi på Hemtex arbetat för ett hemtrevligare Sverige. Det har gjort oss till Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier. Du kan idag besöka oss i över a hundred and fifty butiker och i vår webbshop som alla erbjuder samma sortiment och lika stor ardour för de enkla förändringar som täcken, kuddar, plädar, bäddtextilier, handdukar, dukar, servetter

Leave a comment

Your email address will not be published.